NAJBOLJŠI studio v Sloveniji za leto 2021!

Takoj po prvomajskih praznikih nas je doletela čast, da smo prejeli obisk iz matičnega podjetja DanKuchen iz Avstrije. Eldin in Goran sta nas razveselila z novim priznanjem za NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO V SLOVENIJI. Tako smo postali ponosni lastniki že dveh priznanj - za leto 2020 in 2021 - s 624 realiziranimi kuhinjami v dveh letih. 

VEČ

Nov TOPLUX v Laškem

Nastala je nova kuhinja Toplux v Laškem. Večna kombinacija bele barve in lesenega dekorja, h kateri pa se super podajo tudi integrirani ročaji v antracit barvi. Stranka je nato v kuhinjo dodala še nekaj črnih dodatkov, ki povežejo prostor v celoto. Naj se čim več dobrih jedi skuha v tej kuhinji.

VEČ

Brežice – ko stanovanje postane dom!

Nastalo je nekaj čudovitih fotk nove kuhinje v modelu Silbermond pri naši stranki v Brežicah. Zanimivo je videti, kako si vsak po svoje uredimo prostor, da bomo v njem lahko preživeli veliko časa. Stranka se je odločila, da bo črno-beli kuhinjski eleganci dodala malo živahnih barv. Kuhinjo je tako popestrila s stekleno stensko oblogo z motivom rož, jedilnico pa s pisanimi stoli. Kuhinja pa ni samo lepa, je tudi zelo uporabna. Na kuhinjskem otoku lahko vidimo indukcijsko ploščo z integrirano napo - BORA, korito z dodatno stekleno odlagalno površino pa tudi na izvlečne omare in globoke predale ne smemo pozabiti.

VEČ

Družina Gubenšek srečna v novi kuhinji

Gubenškovi so petčlanska družina iz Dobja pri Planini. V stanovanju so imeli že prostorsko stisko, zato so se odločili za izgradnjo nove hiše. Ker veliko časa preživijo skupaj, je bilo pomembno strateško planiranje osrednjega dnevnega prostora. Sem spada tudi velika kuhinja, ki jo uporabljajo vsi družinski člani. A njihova hiša ni vsakdanja. Gre za leseno […]

VEČ

NAJBOLJŠI studio v Sloveniji za leto 2020!

Z izrednim ponosom sporočamo, da smo postali dobitnik priznanja za NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO v Sloveniji za leto 2020!

VEČ

VIP TERMIN za SVETOVANJE

Da poskrbimo za varnost in udobje smo se odločili, da našim strankam zagotovimo VIP TERMIN za SVETOVANJE.

VEČ
1–6 / 20