Deležni smo bili častnega povabila v DanKuchen v Linz

Deležni smo bili častnega povabila v DanKuchen v Linz 2560 1707 Dankuchen CELJE

V sredo 27.3.2024 je bil za našo ekipo poseben dan, saj smo se odpravili v Avstrijo, natančneje v Linz, v matično podjetje DanKuchen. Vodstvo je za nas pripravilo prav poseben dan, poln aktivnosti, dobre volje in skupnega veselja.

Najprej smo bili deležni srčnega sprejema s strani direktorja prodaje, gospoda Eldina , ki je delil svoje navdušenje nad našim delom in dosežki.

Sledil je ogled proizvodnje, kjer smo dobili vpogled v vsak korak izdelave kuhinj in spoznali vse podrobnosti, ki so ključne za vrhunsko kakovost DanKuchen kuhinj. Vključeni smo bili v proces priprave, rezanja, sestavljanja elementov in vsega kaj spada zraven. Lahko vam povemo, da osnovne dele elementov izdelujejo avtomatizirani stroji, ampak posamezne elemente sestavljajo ročno in jih tudi skrbno pregledujejo, da dosežejo najvišjo možno kakovost in sigurnost.

Potem pa so nas peljali v čudovito restavracijo na gradu, ki ima neverjeten razgled na mesto Linz. Ob odlični hrani in pijači smo še malo poklepetali, se spočili po ogledu proizvodnje in hkrati pripravili na tehnični sestanek.

Nadaljevali smo v projektivi in sicer obiskali smo pisarne, kjer načrtujejo in analizirajo naše oddane načrte za kuhinje ter jih pošiljajo naprej v proizvodnjo. To je bil dragocen vpogled v proces, ki sledi našemu ustvarjalnemu delu.

Naš zadnji postanek je bil DanKuchen razstavni salon, kjer pa nas je pričakala slovesna podelitev priznanja.

S ponosom smo prejeli naziv NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO V SLOVENIJI 2023. To priznanje je za nas izjemno pomembno, saj smo s 500 prodanimi kuhinjami lani dosegli 1. mesto v državi. Še več, med 200 studii v Evropi smo bili uvrščeni na 2. mesto!

Podelili so nam ga: g. Eldin Serdarevic, vodja prodaje v DanKuchen, g. Ewald Marschallinger, direktor DanKuchen Avstrija in g. Goran Kozjak, predstavnik za DanKuchen v Sloveniji. Z vsemi pa smo seveda naredili še skupno ‘fotko’.

Več o tem izjemnem dosežku pa si lahko pogledate na povezavi spodaj!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.