DANKÜCHEN studio Celje

Smo uspešno družinsko podjetje s tradicijo v mizarstvu. Smo tudi NAJVEČJI in NAJSODOBNEJŠI DANKUCHEN studio v Sloveniji, saj se ponašamo z več kot 2300 montiranimi kuhinjami. Nahajamo se na Teharski cesti 4 v Celju.

Zakaj izbrati našo ekipo?

POVEZANOST IN TIMSKO DELO

Delujemo in razmišljamo kot ekipa. Zelo pomembni so nam vsi koraki prodajnega postopka, vse od načrtovanja, prodaje, izmer, dostave in montaže. Naša ekipa se nenehno trudi za vaše zadovoljstvo. Sledimo ciljem, ki jih narekuje matično podjetje DANKUCHEN iz Avstrije, ki se ponaša s 50 letno tradicijo.

STROKOVNOST

Naša ekipa se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje kuhinj DANKUCHEN, same tehnične izvedbe in montaže. Zagotavljamo strokovno in celovito storitev. Pri svetovanju nam je v ospredju KVALITETA, PRAKTIČNOST in UPORABNOST vaše kuhinje. Nenehno se izobražujemo in sledimo trendom oblikovanja na področju notranjega interierja.

KVALITETA

Kuhinje DANKUCHEN se ponašajo z zlato medaljo Qudal 2019 za kvaliteto, ki so jo dobile s strani uporabnikov. Naše podjetje pa je že vrsto let prejemnik nagrade za odličnost poslovanja Excellent SME Slovenija. 

DRUŽINSKA TRADICIJA

Delamo s polno mero odgovornosti, saj je v podjetje vpeta celotna družina. Vodenje največjega DANKUCHEN studia v Sloveniji nam predstavlja trdo in odgovorno delo. Kot družinsko podjetje vam zagotavljamo, da imamo dolgoročno vizijo poslovanja in da ste stranke za nas na prvem mestu.

VIZIJA  

Še več zadovoljnih strank! Trudili se bomo za vas, da boste kuhali v najboljših kuhinjah. Želimo ostati na vrhu, največji DANKUCHEN studio v Sloveniji, seveda skupaj z vami. Želimo, da skupaj zremo v prihodnost. 

Kontakt

DANKÜCHEN studio Celje

Teharska cesta 4, 3000 Celje

info@danstudio-celje.si

+386 31 859 640

Delovni čas
PON – PET: 9:00 – 19:00
SOBOTA: 9:00 – 13:00
NEDELJA in PRAZNIKI: zaprto