NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO V SLOVENIJI za leto 2023!

NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO V SLOVENIJI za leto 2023! 2560 1707 Dankuchen CELJE

Danes delimo izjemno novico, ki predstavlja vrhunec ponosa za našo ekipo! Včeraj, 27.3. smo bili deležni izredno srčnega sprejema v Avstriji, natančneje v Linzu, kjer smo obiskali matično podjetje DanKuchen. Vrhunec našega obiska je bil prejem priznanja za:

NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO V SLOVENIJI za leto 2023!

Celotna ekipa je bila toplo pozdravljena, tako s strani vodje prodaje, gospoda Eldina Serdarevica, kot tudi s strani generalnega direktorja podjetja DanKuchen, gospoda Ewalda Marschallingerja, kar je bilo za nas res izjemno. Občutek je bil nepopisen, ko smo bili deležni takšnega spoštovanja in podpore na najvišji ravni podjetja.

Ponosni pa smo tudi na to, da nismo zasedli samo 1. mesta v Sloveniji, temveč smo na ravni cele Evrope, med več kot 200 studii dosegli neverjetno 2. mesto!

Še posebej pa nas veseli dejstvo, da smo to prestižno priznanje prejeli že četrtič zapored. To je rezultat trdega dela, predanosti in neprestanega prizadevanja za izboljšanje.

Drage naše stranke,

Iskreno pa bi se radi zahvalili ravno vam. Vaše zaupanje in podpora sta temelj našega uspeha in nas navdajata z globoko hvaležnostjo. Brez vas, dragi naši, naša pot ne bi bila tako osupljiva in polna dosežkov.

Zahvaljujoč vaši podpori smo lahko prejeli to prestižno priznanje, ki nas še dodatno motivira in navdihuje za nadaljnje delo. Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada, zato si bomo še naprej prizadevali, da vam nudimo le najboljše.

S svežo energijo in polni idej se že pripravljamo na nove izzive in dosežke. Z vami ob naši strani se veselimo prihodnosti in nadaljnjih uspehov. Hvala, ker ste del naše zgodbe in nam omogočate, da vsak dan ustvarjamo nekaj posebnega.

Najlepša hvala, dragi naši, za vašo podporo, zaupanje in ljubezen do našega dela!

ekipa DanKuchen Celje

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.