Nova DAN kolekcija 2020!

Nova DAN kolekcija 2020! 1248 873 Dankuchen CELJE
Bodite prvi in si zagotovite kuhinjo iz nove kolekcije 2020. Združili smo klasično z modernim in naredili vrhunske dizajne, ki smo jih izpopolnili tudi z novimi barvami in detajli. Naj bodo naši novi modeli inspiracija za vašo novo kuhinjo.

LION CLASSIC

Nov model kuhinje Lion Classic se ponaša z novo oblikovanimi ličnicami podeželjskega dizajna in brezročajno izvedbo. S tem modelom se predstavi tudi nova, svetlo siva matirana barva Schiefer. Predstavil se je tudi nov dizajn delovne površine Goldhorn v imitaciji lesa. Počutite se, kot v svoji lastni podeželski hiši in uživajte v vsakodnevnem počitniškem vzdušju z vašimi najdražjimi.

CLASSICO

Model Classico pa je klasična, ročajna izvedba z novo predstavljeno ličnico. Na sliki vidimo prikazano ličnico v beli matirani barvi Polarweiß. S tem modelom se je predstavila tudi nova barva delovne površine Mooreiche, temen, sivkast močvirski hrast. Zunanji elementi na otoku pa predstavljajo barvo Asteiche, ki spominja na staran, grčasti hrast. Tudi ta barva je možna izbira za delovno površino.

INTERDAN

Interdan je klasična izvedba ročajne kuhinje. Med novosti spada tudi barva ličnic Anthrazit. Temno siva, antracitna barva s posebnim premazom proti prstnim odtisem. Dobili smo tudi tri nove izvedbe ročaja v enaki barvi, tako da se ročaji potem elegantno prilegajo podlagi. Eichehell pa je nova barva delovnih površin, imitacija svetlega hrasta.

Naši prodajalci že čakajo, da vam lahko predstavijo nove modele kuhinj in naredijo brezplačni 3D izris vaše kuhinje!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.