NOVOSTI 2023

NOVOSTI 2023 2016 1512 Dankuchen CELJE

Predstavljamo vam EKSKLUZIVNE DanKuchen novosti, ki so lahko od zdaj naprej del tudi vašega doma! Kuhinja je osrednji prostor v katerem preživljamo ogromno časa in prav je, da je točno takšna, kot si jo želite. Naj vam naše novosti in ideje samo še olajšajo izbiro.

Nove mat barve

Ena izmed najnovejših trendov na trgu kuhinj so minimalistične kuhinje v mat barvah. Te barve so popolna izbira za tiste, ki si želijo eleganten in sodoben videz kuhinje. Črne kuhinje so postale zelo priljubljene, saj so elegantne, a hkrati preproste in minimalistične. Bela barva je vedno klasična in elegantna izbira. Pogosta pa je tudi uporaba barve Jasmin, čudovit odtenek, ki spominja na belo kavo. Skupaj z lesom pričarajo domačnost, s kamnom pa minimalističen izgled.

Predstavljamo pa tudi novo mat barvo pod imenom Savona. Najbolje jo lahko opišemo, če rečemo, da gre za temno bež barvo. Čudovito se poda k vsem odtenkom lesa pa tudi kamnitim dekorjem v rjavi ali sivi barvi.

Les v temnih odtenkih

Predstavljamo pa tudi kar nekaj novih lesenih dekorjev, predvsem v temnejših odtenkih. V ospredju sta Kastania in Kornfeld, ki bosta vašo kuhinjo spremenila v čudovito leseno oazo. Prav tako pa se je v ponudbo vrnil dekor Tobaco, ki je v zadnjih 2 letih bil pogosta izbira pri naših strankah, saj ustvarja minimalistične, a tople dodatke. Zasledimo kar nekaj dodatnih dizajnerskih elementov, ki kuhinjo popestrijo. Med njimi so največji trend zagotovo lesene lamele na stenah.

Videz pravega kamna

Če želite ustvariti minimalističen videz, je uporaba kamnitih dekorjev za pulte in kuhinjske otoke odlična izbira, saj bodo ustvarili preprost, a eleganten videz. Izbirate lahko tako med svetlejšimi odtenki, kot tudi tistimi bolj temnimi in tako poskrbite, da bo kuhinja točno takšna kot si želite. Za bolj dramatičen videz, lahko kombinirate kamnite pulte z kuhinjskimi frontami v bogatih barvah in teksturah, kot so lesene, mat ali sijajne površine. Tako lahko ustvarite kontrast med kamnitimi in mehkimi materiali ter ustvarite prefinjen in sofisticiran videz.

Tokrat pa vam premierno predstavljamo dva nova kamnita dekorja: Olivin in Lagos. Oba imata odtenke zlate in bakrene barve in bosta čudovita popestritev vaše kuhinje. Prav tako se elegantno dopolnjujeta s čisto vsemi frontami pa tudi z lesnimi dekorji.

Nova fronta – Marmora

Tu pa boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji marmorja, razkošja, sijaja in črnine. Nova fronta Marmora nudi izgled čisto pravega sijočega marmorja in bo vaši kuhinji dodala luksuzni izgled, ki ga iščete. Čudovita je v kombinaciji z lesnimi dekorji, saj prikaže popolni kontrast hladnega in toplega.

Načrtujte svojo sanjsko kuhinjo z nami!

Prepustite se našim strokovnim DanKuchen svetovalcem in skupaj ustvarite vašo novo sanjsko kuhinjo. Pa naj bo bela ali črna, mat ali sijaj, z dodatkom lesa ali kamna – izbira je samo vaša!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.