Rezervirajte brezplačen 3D izris in svetovanje vaše nove kuhinje

S strokovnimi in prijaznimi svetovalci DanKüchen Celje od ideje do 3D izrisa.

Zaupa nam že preko 4650 zadovoljnih lastnikov kuhinj DanKüchen.
Ocene kupcev

86 skupaj ocen izdelkov | 4,6 zvezdice

Luka Rajh

Z ženo sva za renovacijo kuhinje izbrala Dackuchen Celje. Miha je v zelo kratkem času prišel opravit izmere prostorov ter z dobrimi idejami rešil težave našega specifičnega (ozkega) prostora. Nato je hitro poslal izris kuhinje. Dogovorili smo se za montažo, datumi so držali brez kakršnega koli zamujanja. Monter Andrej je s sodelavcem prišel ob dogovorjenem času, in v pol dneva je bilo vse končano. S kuhinjo smo zelo zadovoljni, izpadla je točno tako, kot sva si zamislila, z maksimalnim izkoristkom vsakega centimetra, ki smo ga imeli na voljo.

Urška Drofelnik

Od ideje do izvedbe je vse potekalo odlično. Pri izrisu so upoštevali naše želje in dodali še veliko svojih idej za izboljšanje in optimizacijo kuhinje. Kuhinja je res kakovostna, mene pa najbolj navdušujejo predali v podnožju, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugje.

Maja Krivec Brodnjak

Najboljša odločitev pri izbiri kuhinje! ???? Odlična ekipa, ki prisluhne stranki skozi celoten proces, od izrisa do montaže. Izjemno zadovoljna s kakovostjo, odnosom in z veseljem priporočam vsakemu!