Rezervirajte brezplačen 3D izris vaše nove kuhinje

S strokovnimi in prijaznimi svetovalci DanKüchen Celje od ideje do 3D izrisa.

6-kratni dobitnik nagrade za kakovost

63 Google mnenj

-55%

na vse kuhinje

-20%

dodaten popust na model SILBERMOND

Gratis

3D izris, dostava 
in montaža

Akcija velja od 09.07. do 22.07.2024.

Prijavite se na brezplačen 3D izris in svetovanje!
Zaupa nam že preko 4650 zadovoljnih lastnikov kuhinj DanKüchen.

-55%

na vse kuhinje

-20%

dodaten popust na model SILBERMOND

Gratis

3D izris, dostava 
in montaža

Akcija velja od 09.07. do 22.07.2024.

6-kratni dobitnik nagrade za kakovost

63 Google mnenj

Pri nas najdete

Opremljanje stanovanja je lahko velik zalogaj, zato vam pri nas ponujamo tudi opremo ostalih prostorov in vam tako olajšamo postopek načrtovanja. Vsi prostori se bodo povezali v celoti, vi pa boste brez skrbi.

Ocene kupcev

86 skupaj ocen izdelkov | 4,6 zvezdice

Luka Rajh

Z ženo sva za renovacijo kuhinje izbrala Dackuchen Celje. Miha je v zelo kratkem času prišel opravit izmere prostorov ter z dobrimi idejami rešil težave našega specifičnega (ozkega) prostora. Nato je hitro poslal izris kuhinje. Dogovorili smo se za montažo, datumi so držali brez kakršnega koli zamujanja. Monter Andrej je s sodelavcem prišel ob dogovorjenem času, in v pol dneva je bilo vse končano. S kuhinjo smo zelo zadovoljni, izpadla je točno tako, kot sva si zamislila, z maksimalnim izkoristkom vsakega centimetra, ki smo ga imeli na voljo.

Urška Drofelnik

Od ideje do izvedbe je vse potekalo odlično. Pri izrisu so upoštevali naše želje in dodali še veliko svojih idej za izboljšanje in optimizacijo kuhinje. Kuhinja je res kakovostna, mene pa najbolj navdušujejo predali v podnožju, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugje.

Maja Krivec Brodnjak

Najboljša odločitev pri izbiri kuhinje! Odlična ekipa, ki prisluhne stranki skozi celoten proces, od izrisa do montaže. Izjemno zadovoljna s kakovostjo, odnosom in z veseljem priporočam vsakemu!

FAQ
  • Cena kuhinje je odvisna od velikosti, izbire materialov, izbranih elementov ter trenutnih akcij, ki jih vedno ponujamo. Priporočamo, da se oglasite v našem salonu, kjer vam bomo pripravili prilagojeno ponudbo glede na vaše želje in potrebe. Povprečne cene naših kuhinj se gibljejo med 2.000 in 8.000 evri, kar je odvisno od velikosti kuhinje, izbire elementov in materialov​.

  • Seveda! Nudimo različne možnosti financiranja, da bo vaš nakup čim bolj enostaven in dostopen. Pri plačilu z gotovino nudimo dodaten popust. Plačilo lahko opravite s kartico, kjer je možno tudi obročno plačilo. Prav tako omogočamo obročno plačilo preko programa Leanpay, ki omogoča obročno plačilo tudi tistim z zaposlitvijo za določen čas.

  • Pri nas je dostava in montaža popolnoma brezplačna. Prav tako brezplačno dostavimo, namestimo in priklopimo vse gospodinjske aparate, kupljene pri nas. Naši strokovnjaki zagotavljajo, da bo vaša kuhinja pravilno nameščena in pripravljena za uporabo

  • Pomagamo vam lahko tudi pri načrtovanju dnevne sobe, jedilnice, predsobe, kopalnice, spalnice ali drugih prostorov po vaši želji. Poleg tega imamo širok nabor dodatkov za dom, kot so stoli, dekoracije ter dodatki za kuhinjo, kot so krožniki, kozarci in pribor. Vse na enem mestu za popolno opremljen dom!

  • Seveda, nudimo izris kuhinje tako v našem studiu kot tudi na vašem domu. Naši strokovnjaki so vsakodnevno na terenu, pripravljeni, da vam pomagajo pri izrisu in načrtovanju vaše sanjske kuhinje. Prednost izrisa na domu je, da na licu mesta natančno izmerimo vse, kar poenostavi celoten postopek in vam prihrani čas ter trud.