Gospodinjski aparati

Ekipa DanKüchen Celje na nakup vaše kuhinje ne gleda kot na enkratno storitev, temveč je to za nas celostni proces, ki se začne že pri vaši prijavi na brezplačni 3D izris, konča pa s priklopom aparatov in nasmeškom na vašem obrazu. Naš cilj je vaše zadovoljstvo in storili bomo vse, kar je v naši moči, da ga dosežemo.
Oglasite se k nam na kavico in našim svetovalcem zaupajte svoje želje, povejte, kakšni so vaši idealni modeli gospodinjskih aparatov ter preizkusite svoje najljubše modele. Prepričani smo, da bomo skupaj skreirali vašo sanjsko kuhinjo.

Zakaj po gospodinjske aparate v DanKüchen Celje?

 • V salonu je razstavljenih več kot 100 različnih kuhinjskih aparatov (veliko jih je tudi na zalogi);
 • lahko izbirate med številnimi domačimi in tujimi proizvajalci;
 • vedno so na voljo izbrani kakovostni kuhinjski aparati po dostopnih cenah;
 • aparate si lahko v razstavnem salonu ne samo ogledate, ampak tudi preskusite;
 • za vse nakupe nudimo plačilo na več obrokov in uredimo tudi morebitno financiranje;
 • nudimo vam brezplačno dostavo vseh kupljenih aparatov;
 • zagotavljamo vam brezplačno vgradnjo in priklop aparatov ob hkratnem nakupu kuhinje;
 • za vas opravimo strokovno svetovanje in 3D izris kuhinje z gospodinjskimi aparati.

Kaj ponujamo?

Nadgradi svojo sanjsko kuhinjo. Razišči naše popolnoma prilagodljive gospodinjske aparate, od sodobnih do tradicionalnih in vsega vmes.

Bora

»Smo original. Smo sinonim. Smo sistem za odvod pare s kuhalne plošče.«

BORA je edinstvena kombinacija kuhalne plošče in nape v enem. Gre za indukcijsko ali steklokeramično ploščo, ki pa ima vgrajeno tudi napo. S tem napa doseže večji učinek, saj je bližje kuhališču, prav tako pa je videz bistveno drugačen kot pri klasičnih napah. To je idealna rešitev za kuhinje, ki imajo kuhališče na otoku, za kuhinje kjer ni dovolj prostora ali pa enostavno za tiste, ki si želijo v svojo kuhinjo prinesti eleganco, moderen videz in večjo učinkovitost. BORO lahko pri nas tudi preizkusite!

Deante

»V vaših domovih že več kot 25 let.«

DEANTE je poljska blagovna znamka, ki že več kot 25 let dela na notranjem oblikovanju in opremljanju trga, kot proizvajalec kakovostnega kuhinjskega in kopalniškega asortimana. Podjetje sodeluje z vodilnimi poljskimi nagrajenimi oblikovalci in mladimi talenti. Zahvaljujoč njihovi ustvarjalnosti smo sposobni ponuditi inovativne izdelke, ki so priznani in nagrajeni na številnih oblikovalskih tekmovanjih. V osrednjem programu so predvsem granitna korita, ki jih odlikuje 10 letna garancija. DEANTE korita si pri nas lahko pogledate v vseh barvah in velikostih!

Bosch

»Naš cilj je, da vam olajšamo življenje.«

BOSCH že generacije skbri za lažje vsakdanje življenje: ti izjemno nezahtevni pomočniki nenehno izpolnjujejo najvišje zahteve svojih lastnikov. Kot vodilna znamka hišnih aparatov v Evropi nam ponujajo absolutno vrhunsko učinkovitost in nam s tem pomagajo olajšati vsakodnevno življenje. S svojimi aparati predstavljajo brezkompromisno kakovost, tehnično dovršenost in maksimalno zanesljivost. V našem studiu si lahko ogledate aparate BOSCH serije 6 in serije 8!

Amica

»Vsakdanje kuhanje spreminjamo v čudovit užitek.«

AMICA je priznan evropski proizvajalec gospodinjskih aparatov, ki je prisoten v več kot 50 državah. Zagotovilo kvalitete, tehnološkega napredka in modernega dizajna so 70 letne izkušnje. Gospodinjski aparati Amica so prejemniki številnih priznanj, kar je zagotovilo vašega nakupa. Združujejo pametne tehnologije in funkcionalnost ter vsebujejo rešitve, ki pomenijo veliko prelomnico v razvoju kuhinj.
Pri nas si lahko ogledate tako osnovne modele, kot novejše in profesionalne linije AMICA aparatov!

Liebherr

»Dizajn za katerokoli kuhinjo.«

LIEBHERR hladilniki in zamrzovalniki z eleganco in brezčasnim oblikovanjem zadovoljujejo tudi najvišje estetske zahteve svojih uporabnikov. Odlikuje jih visoka stopnja uporabnosti, kot je naprimer poseben premaz, ki prepričuje prstne odtise na vratih nerjaveče pločevine. Imajo ergonomsko oblikovane ročaje z integriranim mehanizmom za lažje in bolj prijetno odpiranje. Liebherr je pravi specialist za proizvodnjo visokokakovostnih in inovativnih hladilnikov in zamrzovalnikov.

Miele

»Kakovost, ki postavlja nova merila.«

Že več kot 100 let velja: na Miele se lahko zanesete, aparati Miele vas ne pustijo na cedilu. Izdelki so testirani za do 20 let življenjske dobe. Mielejeve stranke po vsem svetu ostajajo zveste blagovni znamki Miele in jo priporočajo tudi drugim. Miele je sinonim za izjemne rezultate pri minimalni porabi energije. Za to skrbijo številne inovativne značilnosti opreme, ki jih ponuja samo Miele. Enkrat Miele, vedno Miele.

Kuhinja pa ni samo lepa, naj bo tudi zelo uporabna.

Obiščite naš studio na Teharski cesti 4 v Celju, kjer vam bodo naši prodajalci pomagali pri izboru pravih gospodinjskih aparatov za vas!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.