Referenčna kuhinja Silbermond

Še ena posebna kuhinja dobila svoj dom v okolici Celja. Prostor je popolnoma izkoriščen, saj elementi segajo čisto do stropa! V zgornjih elementih je tako prostor za čisto vse kozarce, skodelice pa tudi krožnike, pladnje in še kaj. Posebnost je pa je tudi 'sendvič' šank - kombinacija lesa, antracitne plošče in zopet lesa. Zanimivo kajne?

VEČ

Referenčna kuhinja Living

Slovenska Bistrica - Model LIVING - klasika s pridihom modernega. Stranka se je odločila za kuhinjo v barvi Magnolija sijaj v kombinaciji z največkrat izbranim lesenim dekorjem Eiche Burguesa. Odločila se je, da bo kot stensko oblogo uporabila ploščice in res se odlično podajo k izbranim barvam. Veseli smo, da je še ena kuhinja našla nov dom v Slovenski Bistrici.

VEČ

Referenčna kuhinja Toplux

Več slik s klikom na VEČ! Nastal je nov model TOPLUX v Laškem. Večna kombinacija bele barve in lesenega dekorja, h kateri pa se super podajo tudi integrirani ročaji v antracit barvi. Stranka je nato v kuhinjo dodala še nekaj črnih dodatkov, ki povežejo prostor v celoto. Naj se čim več dobrih jedi skuha v tej kuhinji.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Več slik s klikom na VEČ! Prejšnji teden je nastalo nekaj čudovitih fotk pri naši stranki v Brežicah. Zanimivo je videti, kako si vsak po svoje uredimo prostor, da bomo v njem lahko preživeli veliko časa. Stranka se je odločila, da bo črno-beli kuhinjski eleganci dodala malo živahnih barv. Kuhinjo je tako popestrila s stekleno stensko oblogo z motivom rož, jedilnico pa s pisanimi stoli Kuhinja pa ni samo lepa, je tudi zelo uporabna. Na kuhinjskem otoku lahko vidimo indukcijsko ploščo z integrirano napo - BORA, korito z dodatno stekleno odlagalno površino pa tudi na izvlečne omare in globoke predale ne smemo pozabiti.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Čudovita kuhinja je polepšala na novo opremljeno stanovanje v Slovenski Bistrici. Stranka si je v sklopu kuhinje izbrala tudi dnevni regal in jedilno mizo v enakem dekorju kot kuhinjski pult. Super izbira so zagotovo bili rumeni stoli, ki barvno shemo lepo poživijo.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Trbovlje – Še ena družina ima novo kuhinjo. Tokrat smo bili v Trbovljah, kjer je dom polepšala kuhinja v modelu Silbermond. Enak lesni dekor, kot v kuhinji, vidimo tudi na mizi. Tako se kuhinja in jedilnica smiselno povežeta v en prostor. Ampak, kaj pa to podnožje mize? Res je nekaj posebnega!

VEČ
1–6 / 189