Referenčna kuhinja Silbermond

Celje - stranka si je opremila novo stanovanje z brezročajno kuhinjo v belo-črni kombinaciji in aparati Amica. Na steno bo dodala še steklene oblogo in postavi še prostostoječi hladilnik. Pravi, da se je ne more nagledati.

VEČ

Refenčna kuhinja Silbermond – čajna kuhinja

Celje - nastajajo čudoviti, novi poslovni prostori in trgovina, ki je zaupala izdelavo čajne kuhinje in še ene večje kuhinje prav nam. Pravijo, da so z manjšo čajno kuhinjo izredno zadovoljni in komaj čakajo, da bomo zmontirali še eno večjo kuhinjo v njihovih novih prostorih.

VEČ

Refenčna kuhinja Silbermond

Celje - naš mojster Gregor se je odlično izkazal pri montaži kuhinje (detajli v prilogi). Lepa, prostorna kuhinja bo omogočala uživanje pri kuhanju tudi skupaj z aparati Bosch. Luštna kajne?

VEČ

Refenčna kuhinja Granada

Trbovlje - ravna postavitev, ki omogoča stranki (kljub omejitvi pri prostoru) dovolj prostora za shranjevanje in kuhanje. Prilagojena prostora in zmontirana do milimetra natančno.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Trbovlje - naš MIha je skupaj z stranko zasnoval lepo in razgibano kuhinjo v kombinaciji bele visok sijaj, delovne plošče Sirus in dekorja Alfabia, skupaj z aparati Amica. Verjamemo, da bo kuhanje v njej pravi užitek.

VEČ

Refenčna kuhinja Silbermond

Sevnica - podstrešna izvedba kuhinje, ki omogoča postavitev visokih elemetov samo na eni steni. Zasnovana tako, da vseeno omogoča veliko delovne površine in uporabnosti. Granitno korito Deante v barvi pulta.

VEČ
1–6 / 150