Referenčna kuhinja Silbermond

Celje - antracit mat fronte, ki so neobčutljive za prstne odtise, so prepričale našo stranko, da se je odločila za novo kuhinjo. Pravi, da je izbrala pravo kombinacijo.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Materija - prostorna brezročajna kuhinja je polepšala dom in stranka pravi, da je res čudovita. Izbrala si je svetle, bele fronte v visokem sijaju in lesni dekor Alfabia. Hvala za zaupanje in uživajte pri kuhanju.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Rimske Toplice - stranka nam je zaupala že tretjo kuhinjo, za kar se ji iskreno zahvaljujemo. Tokrat je izbrala večno moderno kombinacijo bele in temne delovne plošče. Stranki smo priklopili tudi vse aparate ter stropno napo.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Prekorje - prostorna, velika in svetla je kuhinja, ki je polepšala nov dom. Izkoriščen vsak milimeter z uporabnimi elementi.

VEČ

Referenčna kuhinja Lion Classic

Rečica ob Savinji - v podstrešnem stanovanju smo opremili kuhinjo v mat lakirani izvedbi ter kombinaciji hrast lesenega dekorja. Prilagojena prostoru, da je le-ta najbolje izkoriščen.

VEČ

Refenčna kuhinja Silbermond

Kuhinja se je povezala z jedilnico. Zaprta je z elementi do stropa, da je prostor izkoriščen do milimetra. Stranka pravi, da se res radi zadržujejo v prenovljenem prostoru.

VEČ
1–6 / 105