Kuhinja Silbermond

Šentjur - stranka se je za nas odločila na podlagi naših referenc in priporočil. Kuhinjo smo ji prilagodili glede na prostor in skupaj izbrali antracit mat fronte in delovni pult v barvi hrasta. Ker sledimo trendom, smo izbrali tudi vse aparate v črni barvi. Hvala za zaupanje in uživajte v vaši lepi kuhinji.

VEČ

Kuhinja Lion Classic

Laško - stranka se je lotila celostne prenove hiše, kamor seveda spada tudi kuhinja. Zaželeli so si svetlih barv in zato smo izbrali kuhinjo v mat beli barvi in delovni pult v dekorju hrasta. Želimo jim prijetno bivanje v novi hiši.

VEČ

Kuhinja Classico

Gornji Grad - Savinjsko dolino krasi že veliko naših kuhinj. Tokrat si je stranka izbrala model Classico v barvi jasmin (mat izvedba) in delovni pult. Verjamemo, da bo kuhinja služila svojemu namenu.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Ljubljana - stranka je izbrala kuhinjo v antracit mat barvi v kombinaciji betona. Pravi, da se je odločila za nas zaradi dobrega svetovanja. Uživajte v kuhanju.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Krško - stranka nam je poslala fotografije svoje nove, lepe kuhinje, model Silbermond. Pravi, da je zelo zadovoljna, kako je kuhinja izpadla. MI pa dodajamo - uživajte v njej.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Celje - stranka se je ob prenovi hiše odločila za nakup nove kuhinje, ki jo je bilo potrebno prilagoditi prostoru. Končni rezultat jo je navdušil in celotna ekipa je prejela lepo pohvalo. Zjutraj montaža, zvečer kuhinja že v uporabi.

VEČ
1–6 / 169