Referenčna kuhinja Granada

Kočevje - lepa brezročajna kuhinja v visokem sijaju (bela) ter kombinaciji delovne plošče Ulme in črni Bosch aparati. Na otoku tudi potopna vtičnica za lažje delo.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Nova Cerkev - druga čudovita kuhinja v isti hiši je model Silbermond v barvni kombinaciji - fronte magnolija, delovni pulti dekor Beton, stenske obloge in miza Altfichte. Super smo izpeljali šank v kombinaciji z mizo. Stranka pravi, da je navdušena.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Nova Cerkev - kar dve kuhinje sta polepšali hišo. Stranka nam je poslala fotografije in pravi, da sta obe kuhinji res super. Mladi so si zaželeli model Silbermond v črno beli kombinaciji (delovni pult Granit Antracit). Na podlagi natančne montaže in izmer se kuhinja prilega v podstrešno stanovanje do milimetra natančno.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Žalec - zanimiva kuhinja v kombinaciji belih lakiranih front v mat izvedbi (Polarweiss) in lesenih zgornjih elementov v dekorju Eiche hell. Pravijo, da jim je kombinacija všeč, kaj pa vam?

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Slovenska Bistrica - čiste in elegantne linije vedno moderne kombinacije bele in hrasta. Dobavili smo tudi vse aparate Gorenje in korito Franke. Seveda smo tudi tu opravili izmere na domu ter strokovno dostavo in montažo.

VEČ

Referenčna kuhinja Silbermond

Velenje - stranka pravi, da si ni predstavljala, da bo kuhinja v realnosti tako lepa. Bele visok sijaj, delovna površina Granit Anthrazit in stenska obloga Alfabia. Strokoven 3D izris, izmere na domu in do milimetra natančna montaža so nujno potrebne pri ustvarjanju kvalitetnih kuhinj.

VEČ
1–6 / 76