DanKüchen Celje

Edinstveni, inovativni in prilagodljivi –  smo NAJVEČJI in NAJSODOBNEJŠI DANKÜCHEN studio v Sloveniji!

Smo družina, po tradiciji in po srcu. Uspešno družinsko podjetje s tradicijo v mizarstvu, ki srčno opravljamo svoje delo. Tako  se lahko ponosno pohvalimo z že več kot 4000 montiranimi kuhinjami.

Za vas ustvarjamo dom!

Prejemniki priznanja za NAJBOLJŠI DANKÜCHEN STUDIO v Sloveniji za leta 2020, 2021 in 2022!

Certificirana celostna kakovostna storitev

Ustvarjamo edinstvene kreativne projekte. Predani smo tako inovativnosti kot tudi vam. Skrbno in premišljeno se lotimo vsakega projekta. Odlikuje nas kakovost izvedbe celostne storitve – vse od načrtovanja do izdelave in montaže vaše kuhinje. Da smo št. 1 v kakovosti, dokazuje certifikat Qudal, ki smo ga prejeli v kategoriji proizvajalcev kuhinj. Še dodatno pa odličnost našega poslovanja potrjuje ceritikat Excellent SME Slovenia.

 • Certifikat Qudal
 • Ceritikat Excellent SME Slovenia

Vrednote

Spoštovanje in poštenost sta vrednoti, ki nas pri delu zvesto spremljata. Do stranka, kupcev, poslovnih partnerjev in sodelavcev imamo takšen odnos, kakršnega želimo, da imajo tudi oni do nas. Ogromno pozornosti namenimo tudi dobri komunikaciji, kar pomeni, da si za vas vzamemo čas. Z veseljem se z vami pogovorimo, vam prisluhnemo in vam na podlagi vaših želja skušamo najbolje svetovati. Vselej stremimo k odličnosti in drugačnosti, ki ju dosegamo z visoko kakovostjo na vseh področjih – s kakovostnim svetovanjem, kakovostnim 3D izrisom in spremljanjem izrisa na velikem ekranu, s kakovostno ponudbo ter s kakovostno montažo.

Z ostalimi pozornostmi, kot so otroški kotiček, pestra dodatna ponudba ipd. pa naša celostna rešitev dobi piko na i in nas razlikuje od konkurence. Naša odlika so naše zadovoljne stranke.

Vizija

Naša vizija je vezana na dolgoročno zadovoljstvo naših strank in kupcev! Želimo ostati vodilni DAN studio v Sloveniji.

Poslanstvo

Naše poslanstvo ste Vi, zadovoljne stranke. Želimo slediti ciljem, ki jim že več kot 50 let sledi tudi krovno podjetje DanKüchen iz Linza na čelu z gospo Danzer. Odlikujejo nas delavnost, kakovost, tradicija in poštenost!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.