BORA doživetje v zraku!

BORA doživetje v zraku! 1700 1200 Dankuchen CELJE

Bora in the Air

Naj z vami delimo posebno doživetje, ki smo ga bili deležni prejšnji teden. Celotna ekipa je odšla v Ljubljano, kjer nas je BORA (znamka gospodinjskih aparatov) dvignila 30 m v zrak in nam pripravila kosilo. Ja, prav ste slišali, v zrak!

Dogodka se je udeležila naša celotna ekipa, s seboj pa smo z veseljem povabili tudi dve naši stranki. Ena je že uporabnica indukcijske plošče BORA, druga pa še bo.

Da smo dodobra spoznali ploščo BORA Classic, smo na tepanu hrustljavo spekli mešano zelenjavo. Steak pa smo spekli v pečici BORA X BO, ki je nekaj unikatnega na našem tržišču, saj vse naredi popolnoma sama. Za sladico smo ponovno testirali tepan ploščo in spekli šmorn, ki je bil ravno prav zapečen. Seveda pa ni manjkal tudi domači jagodni preliv. Kuhar nam je predstavil kar nekaj namigov in trikov za pečenje na tepanu, prav tako tudi čiščenje (ki je izredno enostavno).

Seveda pa smo tudi nazdravili na super druženje in skupaj zapeli naši stranki, ki je ravno na ta dan praznovala svoj rojstni dan. Pravi, da je bilo to doživetje res super darilo.

Za darilo smo prejeli super kuharske kape, da smo še malo bližje pravim kuharskim mojstrom. Obvezno pa smo morali narediti še eno skupno fotko.

 

Ogledate pa si lahko tudi naš video o celotnem doživetju na TikToku!

 

Hvala BORA za super doživetje.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.