Celovite rešitve

Notranje oblikovanje prostorov je umetnost in znanost. Z nakupom v našem studiu želimo izboljšati vaše prostorske rešitve, da dosežemo bolj zdravo in estetsko prijetnejše okolje za vas. Tako postane vaš dom lep in uporaben prostor – vaše sanje postanejo resničnost. Pri projektiranju in izdelavi zasledujemo vedno cilj – in to je najboljša celostna rešitev za uporabnika. Naš strokovnjak je za vas oseba, ki načrtuje, raziskuje, koordinira in vodi vaše individualne projekte pri opremljanju. Pripravimo vam konceptualni pregled in 3D prostorsko načrtovanje. Kvaliteno načrtovan prostor, bodisi celotno stanovanje vam lahko izpolni še veliko več, kot samo sanje, nadgradi vašo kvaliteto življenja in zadovoljstvo.

DanKüchen studio Celje

Največji DanKüchen studio v Sloveniji

Brezplačen
3D izris

Na podlagi vaših tlorisnih mer vam v kakovostnem programu naredimo 3D izris za vašo kuhinjo, jedilnico ali dnevno sobo.

Brezplačne izmere
na domu

Na podlagi opravljenega 3D izrisa vam naredimo brezplačne izmere na vašem domu, nato izris še primerno nadgradimo.

Specelizirana montaža

Zaradi specifike kuhinj DanKüchen so monterji posebej specializirani za montažo le-teh, in sicer z uporabo najboljših materialov.

Brezplačna dostava in montaža

Kuhinjo vam popolnoma brezplačno dostavimo direktno na dom in vam jo tudi zmontiramo – kjerkoli v Sloveniji in tujini.

Brezplačna vgradnja in
priklop aparatov

Aparate, ki jih kupite pri nas, vam brezplačno dostavimo, vgradimo in tudi priklopimo.

Certificiran
prodajalec

Odlikujejo nas izkušnje in celovita kvalitetna storitev, ki je tudi uradno potrjena z več certifikati.

Prostori z vizijo domačnosti in uporabnosti

Dom je naš prostor, kjer se največkrat srečata družina in prijatelji in prav zato vsem prostorom v Danküchen studiu Celje posvečamo veliko pozornosti, predvsem na področju kakovosti, estetike in dizajna.

Obiščite nas v salonu v Celju in skupaj bomo izbrali popolno jedilnico, dnevno sobo ali celo kopalnico, ki se bo skladala z dekorjem vaše DanKüchen kuhinje. Imate odprti tip kuhinje, kjer se le-ta prostorsko “zliva” z jedilnico? V tem primeru je še posebej pomembno, kakšen slog jedilnice izberete. Naj vam naši svetovalci pri tem pomagajo!

V vseh prostorih se moramo počutiti udobno. Eden teh je jedilnica, v njej se veliko zadržujemo: na družinskih kosilih, pri večernem druženju s prijatelji itd. Poskrbite, da bo vaša jedilnica imela svoj značaj in da bo navdušila vsakogar, ki bo vanjo vstopil. Vsaka jedilnica je sestavljena iz nekaj ključnih elementov: miza, stoli in/klop. Pri nas lahko izbirate med ponudbo celotnih jedilnic ali posameznih delov jedilnic tako domačih kakor tudi tujih proizvajalcev.

Svetovanje po meri

Naša strokovno usposobljena in izkušena ekipa prisluhne vašim željam in vam pripravi natančen 3D izris vašega sanjskega prostora. Za vas si vedno vzamemo čas, postrežemo vam z uporabnimi nasveti in strokovnim mnenjem, celoten proces izrisa pa lahko spremljate na velikem zaslonu.

 • Svetovanje na domu
 • Izris na domu
 • Certificiran prodajalec

Dostava in montaža

Trudimo se, da vaše sanje o popolni opremi doma postanejo resničnost, zato na vašem domu opravimo brezplačne izmere prostora. Od naročila pa do izdelave opreme boste lahko popolnoma brez skrbi, saj v DanStudio poskrbimo tudi za brezplačno dostavo in montažo. Za piko na i vam zmontiramo in priklopomo tudi aparate.

 • Brezplačna dostava
 • Brezplačna montaža
Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.