Dodatki za vsako kuhinjo

Dodatki za vsako kuhinjo 1920 1080 Dankuchen CELJE

Dodatki za v kuhinjo – koši za smeti, potopne vtičnice in LED osvetljava Posebej oblikovani in modularni koši za ločevanje odpadkov so v kuhinji nepogrešljivi. Koši so izdelani tako, da zasedejo čim manj prostora znotraj kuhinjskega elementa, vendar hkrati nudijo funkcionalnost ločevanja odpadkov. Najbolje je, da so koši za smeti postavljeni v drsečo spodnjo omarico, ki jo enostavno izvlečete in imate pregled nad vsemi zabojniki. Med pomembnejše dodatke za v kuhinjo štejemo tudi potopne vtičnice za polnjenje različnih naprav. Med neuporabo jih enostavno skrijete v pohištven element ali kuhinjski pult in tako ohranite moderen in čist slog kuhinje. Za funkcionalnost kuhinje in dobro vidljivost pri kuhanju je pomembna tudi ustrezna razsvetljava, ki jo lahko dosežete s smotrnim načrtovanjem LED osvetlitve.

Koši za smeti Hailo – vgrajen sistem za ločevanje odpadkov

Blagovna znamka Hailo proizvaja koše za smeti, ki zadovoljijo potrebe tako manjših kot večjih gospodinjstev, saj serija košev Öko nudi notranje plastične posode, ki jih lahko odstranite in dodajate po želji. Plastične posode za razvrščanje papirja, stekla, plastike in bioloških odpadkov so na voljo v različnih velikostih, prostorninah in sodobnih barvah.

Pokrov košev za smeti Hailo se odpre že z rahlim dotikom trdne plastične stopalke, pravokotno ohišje pa je izdelano iz nerjavečega jekla in prevlečene jeklene pločevine, ki je odporna proti koroziji.

Sistem za ločevanje odpadkov Multi-Box duo L pa je diskretno vgrajen v nizko kuhinjsko enoto širine najmanj 30 cm, kar omogoča dober izkoristek prostora. Dva odstranljiva notranja 14-litrska koša se vstavita v tirnico, zato ju lahko izvlečete. Vgrajen sistem lahko preprosto sestavite na desni, levi ali sredinski strani. Da ne bi koši drseli, je mogoče podlogo pritrditi na rob koša.

Potopne vtičnice – funkcionalne kuhinjske rešitve

Potopne vtičnice oziroma vgrajene skrite vtičnice so namenjene temu, da lahko z njimi polnite različne električne naprave, kot so gospodinjski in kuhinjski aparati ter telefoni, ko pa jih ne potrebujete, pa jih enostavno rahlo pritisnete navzdol in že se skrijejo v kuhinjski pult. Potopne vtičnice so idealna rešitev, če ne želite imeti opravka s kabli in podaljški med kuhanjem, imate premalo prostora za stenske vtičnice, ali pa veliko uporabljate kuhinjski otok.

S potopnimi vtičnicami boste lahko ohranili sodoben in minimalističen slog kuhinje z gladkimi linijami, saj vtičnice niso vidne. Potopne vtičnice imajo s 40 centimetri nizko vgradno globino, zato so primerne za vgradnjo v različne vrste kuhinjskih pultov in delovnih površin. Vgradite jih lahko tudi nad kuhinjskimi predali ter v spodnji del visečih omaric. Vgradne skrite vtičnice so primerne za montažo v različne materiale, kot je les, laminirana plastika in naravni kamen.

LED svetila za optimalno razsvetljavo v kuhinji

Ne glede na to, ali boste izbrali LED kuhinjske trakove ali LED vgradne žarnice, si boste zagotovili visokokakovostno svetlobo, zaradi česar bo večerja videti še bolj okusna, hkrati pa bo kuharju omogočila udobno kuharsko okolje. Večina LED svetil za kuhinje omogoča učinke zatemnjevanja, kar vam daje popoln nadzor nad svetlostjo. Svetlobo v kuhinji lahko prilagodite različnim priložnostim, kot je delovna luč za kuhanje ter ambientalna razsvetljava.

LED luči z dolgo življenjsko dobo in energijsko učinkovitostjo lahko namestite kamorkoli v kuhinji, pri tem pa je dobro namestiti več različnih svetlobnih virov, tako da lahko ustvarite različne vrste razsvetljave. Pri postavitvi svetil je dobro upoštevati, od kod prihaja naravna svetloba v kuhinjo in kako temu prilagoditi osvetljavo.

Močnejša LED svetila lahko usmerite na delovna področja, kot je kuhinjski pult in kuhalna plošča, prilagodljivo razsvetljavo z LED trakom pa lahko namestite na spodnji del kuhinjskih omaric. Nad kuhinjskim otokom lahko namestite viseča stropna svetila, lahko pa se odločite tudi za manjše vgradne LED lučke, ki se prižgejo na senzor, ko odprete predal ali kuhinjsko omarico.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.