Družina Gubenšek srečna v novi kuhinji

Družina Gubenšek srečna v novi kuhinji 2000 1333 Dankuchen CELJE

Gubenškovi so petčlanska družina iz Dobja pri Planini. V stanovanju so imeli že prostorsko stisko, zato so se odločili za izgradnjo nove hiše. Ker veliko časa preživijo skupaj, je bilo pomembno strateško planiranje osrednjega dnevnega prostora. Sem spada tudi velika kuhinja, ki jo uporabljajo vsi družinski člani. A njihova hiša ni vsakdanja. Gre za leseno hišo, kombinirano z več naravnimi materiali, zato je bil zelo pomemben tudi domač, a hkrati modern izgled kuhinje. Želeli pa so si tudi praktično kuhinjo, enostavno za čiščenje, saj zaradi vsakodnevnih obveznosti treh otrok ni veliko časa za sprotno pospravljanje.

Že nekaj časa so spremljali našo ponudbo na socialnih omrežjih (facebook). Odločili so se, da se bodo naročili na brezplačni 3D izris v našem studiu. Znamko DanKuchen so že poznali in vedeli so, da gre za kvalitetne kuhinje s tradicijo. Na naši spletni strani so si že pred izrisom pogledali nekaj referenc (reference), da so že v naprej približno vedeli, kakšna postavitev kuhinje bi jim najbolj ustrezala.

3D IZRIS

Pri vstopu v studio jih je pričakala naša prodajna svetovalka Janja, ki jim je skuhala dobro kavico. Res smo veseli kadar na izris kuhinje pride celotna družina, saj je pomembno, da se s končnim rezultatom strinjajo vsi. Najprej so si ogledali naš studio, vse razstavljene modele kuhinj, možne barve in elemente. Izbrali so si brez ročajni model Silbermond ter fronte v svetli barvi. Nato je bil čas za osnovno skico. Anti in Karla sta Janji predložila načrte nove hiše, da so imeli podroben vpogled v celoten prostor, kjer bo stala kuhinja. V sodelovanju z našo prodajno svetovalko so začeli z risanjem postavitve kuhinje. Skozi proces 3D izrisa so izbrali vse elemente, ki bodo ustrezali njihovem življenjskem slogu.

 

 

A kuhinja ne sme biti samo praktična, temveč tudi lepa in primerna za v prostor. Glede na to, da bo v notranjosti hiše veliko rjave barve, se je stranka odločila za kombinacijo belih mat front ter lesene delovne plošče. Janja je na 3D skici poskusila ujeti enak odtenek tal in stene za kuhinjo, da bo stranka res imela občutek, kot da je ta kuhinja že pri njih. Na koncu pa so bili na vrsti še razni detajli, ki so kuhinjo vizualno polepšali. Zanimivo koliko različnih mnenj ima lahko petčlanska družina. ?

Ker v sklopu lesenega dela kuhinje nudimo tudi široko izbiro gospodinjskih aparatov, jim je Janja podrobneje predstavila tehnične specifikacije le-teh. Model Silbermond se ponaša z elegantnimi ročajnimi letvicami, ki so dobavljive v več barvah. Gubenškovi so si izbrali črne, zato so bili črni gospodinjski aparati prava izbira. Pri vgradnih aparatih so se odločili za znamki Amica in Liebherr, izbrali pa so tudi črno granitno korito Deante in armaturo v enaki barvi.

 

”Uau, to je to!” so bile besede, ki so naznanjale, da so skupaj ustvarili res lepo kuhinjo. Ko pa so se s končnim izgledom strinjali tudi njuni trije otroci, Lovro, Lenart in Luka, pa je bil čas samo še za končni izračun. Janja je upoštevala mesečno akcijo na model kuhinje ter na določene elemente. Družina Gubenšek je bila presenečena, da za takšno ceno lahko dobijo res čudovito in kvalitetno kuhinjo. Cena pa vključuje še izmere na domu, dostavo, montažo ter priklop gospodinjskih aparatov. Janja je pripravila predračun in pogodbo, kjer je zapisala vse pomembne podatke in informacije o kuhinji in načinu plačila. Za plačilo avansa so se odločili na licu mesta, zato so ob koncu izrisa prejeli tudi 3D skice, tlorisni in instalacijski načrt, da bodo lažje pripravili vso napeljavo za novo kuhinjo.

 

IZMERE NA DOMU

V naslednjih dneh je družino kontaktiral naš tehnični šef, ki opravlja izmere na domu. Dogovorili so se za datum obiska, do katerega prostor ne bo več v surovem stanju, ampak bodo dokončana še tla in estrihi. Jure je s svojim laserskim merilnikom izmeril prostor in si označil pomembne točke (elektrika, voda, okno itd.). Načrt opravljenih izmer je nato prodajna svetovalka skupaj z družino pregledala in preverila ustreznost dimenzij kuhinje. Gubenškova sta se ob obisku našega šefa dogovorila še o donaročilu mize, ki bi bila v enakem dekorju kot kuhinja. Janja jim je pripravila ponudbo in na 3D izris dodala še veliko jedilno mizo s stoli.

MONTAŽA

Po prejemu informacije s strani matičnega podjetja DanKuchen, o prihodu njihove kuhinje v naše skladišče, so se dogovorili za termin dostave in montaže. Naš monter Gregor je na njihova vrata potrkal že nekaj po 7. uri zjutraj, kjer ga je pričakala lepa dobrodošlica – jutranja kavica in domače dobrote. Janja mu je pripravila vse načrte, ki jih potrebuje za uspešno montažo. Najprej je s kartoni zavaroval tla, da se ne bi zaradi premikanja elementov poznale kakšne praske. Potem pa se je podal na delo. Na licu mesta je tudi kaj odrezal, zbrusil, prilagodil prostoru, če je bilo potrebno. Res se lahko pohvalimo z našimi dobrimi mojstri, ki se vsaki kuhinji 100% posvetijo in jo zmontirajo več kot vrhunsko. Ko je bil leseni del kuhinje končan, pa je vgradil in priklopil vse električne gospodinjske aparate. Kuhinja je bila tako že skoraj končana. Treba je bilo priklopiti še vodo, da bo funkcionalno tudi pomivalno korito.

Po koncu montaže smo prejeli lepo zahvalo s strani družine Gubenšek, ki je svojo kuhinjo že začela opremljati s vsem potrebnim (posoda, kuhinjski pripomočki, pribor…). Verjamemo, da tudi na polnjenje hladilnika niso pozabili. ?

Sedaj družina Gubenšek že nekaj mesecev živi v svoji novi hiši. Pravijo, da je res bistveno drugače, kot pa je bilo prej. Največjo razliko opazijo otroci, saj si sobe ne delijo več, ampak ima vsak svoj prostor. Sedaj lahko brez skrbi igrajo trobento, klavir in tudi nogomet. Lovro se navdušuje za kuhanje, zato mu Karla z veseljem prepusti kuhinjo v času nedeljskega kosila. To je čas, ko se celotna družina zbere za veliko mizo in si pripravi pravo pojedino.

OBISK

V veliko veselje nam je bilo, da so nas povabili na obisk in nas izredno lepo pogostili. Čudovito je videti, ko naše kuhinje zaživijo v svojem novem domu.

Še enkrat se najlepše zahvaljujemo vsem članom družine Gubenšek, da so stopili pred kamero in smo se z njimi lahko sprehodili skozi celoten proces nakupa kuhinje. Veseli smo, da naše kuhinje krasijo domove tako prijetnih ljudi. Želimo jim obilo sreče, veselja in ljubezni v njihovem novem domu. Hvala!

Zaradi njihove prijaznosti in srčnosti pa si lahko fotografije celotnega postopka nakupa kuhinje ogledate tudi vi. Vse fotografije bodo objavljene tudi na podstrani Reference.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.