Liebherr – visokokakovostni hladilniki in zmrzovalniki s tradicijo

Liebherr – visokokakovostni hladilniki in zmrzovalniki s tradicijo 1163 612 Dankuchen CELJE

Podjetje Liebherr Hausgeräte GmbH že več kot 60 let izdeluje visokokakovostne hladilnike in zmrzovalnike, ki jih odlikuje inovativen dizajn in tehnologije, ki nudijo veliko mero udobja in funkcionalnosti, zato zadovoljijo okuse in potrebe še tako zahtevnih uporabnikov, ne glede na to, ali gre za gospodinjsko ali industrijsko rabo.

Hladilniki in zmrzovalniki združujejo inovativne tehnologije hlajenja, zmrzovanja in skladiščenja živil ter pri tem zagotavljajo dolgotrajno svežino, okus in teksturo živil. Tehnologije se prilagajajo shranjenim živilom s preciznim ohranjanjem in kombiniranjem temperature in zračne vlage. Tudi v dizajnu so Liebherr aparati izjemno inovativni, saj združujejo moderne vizije oblikovanja z izbranimi barvami, oblikami in materiali.

Samostoječi in vgradni gospodinjski aparati

Ponudba Liebherr blagovne znamke je zelo raznolika. Proizvajajo hladilnike in zmrzovalnike za industrijsko rabo ter aparate za gospodinjstva, ki so lahko samostoječi ali vgradni. Pri gospodinjskih aparatih lahko izbirate:

 • Kombinirani hladilniki z zmrzovalniki
 • Prostostoječi, namizni in vgradni hladilniki
 • Zamrzovalne omare
 • Zamrzovalne skrinje
 • Side-by-side aparati
 • Vinske vitrine

Posebno varčevanje z električno energijo

Hladilniki in zmrzovalniki Liebherr so v najvišjem energijskem razredu, zato nudijo optimalno energijsko učinkovitost in zmanjšujejo porabo električne energije za kar 60 odstotkov, v primerjavi z aparati v nižjih energijskih razredih. Proizvajalec dosega energijsko varčnost z vgradnjo različnih komponent, kot je funkcija NoFrost, ki omogoča redno odtajevanje, krmilnik, ki prilagaja hitrost kompresorja, ter kompresorji Embraco Fullmotion, ki porabljajo zelo malo energije.

BluPerformance – nova dimenzija hlajenja in zmrzovanja

Nova generacija aparatov BluPerformance s kombiniranimi hladilniki z zmrzovalniki ter samostojnimi hladilniki in zmrzovalniki nudi optimalno hlajenje, pri tem pa porabi manj energije. Hlajenje in druge funkcije lahko nadzirate s SmartDeviceBox, ki združuje elektroniko na dotik ter povezljivost z elektronskimi napravami, zato lahko s hladilnikom upravljate tudi, ko ste na poti.

Aparati BluPerformance nudijo veliko prostora za shranjevanje živil in pijač, tiho delovanje in visoko zmogljivost. Tehnologija BioFresh zagotavlja daljšo svežino hrane, notranji predali BioCool pa uravnavajo vlago za daljšo obstojnost. Aparate odlikuje tudi mehko zapiranje z blaženjem vrat, praktični samodejni izvleki in stabilni ročaji.

Zamrzovalniki NoFrost v inovativnem sistemu zmrzovanja

Usklajene hladilne komponente in elektronsko krmilni elementi omogočajo, da zmrzovalniki NoFrost nudijo profesionalno hlajenje in udobje brez odtajevanja, saj se v zamrzovalnem prostoru in na živilih ne nabira led. Tehnologija hlajenega obtočnega zraka zagotavlja, da se zračna vlaga odvaja iz aparata, zato odtajevanje ni potrebno.

Zmrzovalniki NoFrost imajo VarioSpace sistem, ki omogoča dodaten prostor za shranjevanje tudi večjih živil, saj lahko predale in police enostavno zamenjate in prilagodite. Z dodano varčno ploščo Vario pa lahko predale, ki jih ne uporabljate in so neizkoriščeni, tudi izklopite iz sistema hlajenja, s čimer boste privarčevali na energiji.

Patentirana tehnologija BioFresh za pametno skladiščenje živil

Liebherr hladilniki, ki imajo vgrajeno patentirano tehnologijo BioFresh, omogočajo, da so različna živila shranjena pri temperaturi in zračni vlagi, ki jo potrebujejo, zato da bi ostala čim dlje časa sveža. Tehnologija natančno prilagaja temperaturo najrazličnejšim živilom. Sadje in zelenjava ostanejo dlje časa sveži, če jih shranite v predal BioFresh, ki je nastavljen na HydroSafe elektronski sistem, ki ga lahko nastavite z drsnikom.

V predal BioFresh lahko shranite tudi ribe, meso in mlečne izdelke, pri čemer z nastavitvijo DrySafe sistema omogočite bolj suho okolje z znižano zračno vlago in temperaturo tik nad lediščem, izdelki pa ostanejo dlje časa aromatični in sveži za uživanje.

Brezplačna vgradnja aparatov Liebherr ob naročilu kuhinje

Ob nakupu kuhinje iz prodajne ponudbe vam nudimo brezplačno vgradnjo in priklop gospodinjskih aparatov. Tudi pri začetnem svetovanju vključimo v 3D izris kuhinje vse gospodinjske aparate. Med drugim si v našem salonu na Teharski cesti 4 v Celju lahko ogledate različne modele Liebherr hladilnikov in zmrzovalnikov ter jih preizkusite, naši svetovalci pa vam bodo pomagali pri izbiri.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.