Najboljši DanKuchen studio v Sloveniji – 2020!

Najboljši DanKuchen studio v Sloveniji – 2020! 1700 1193 Dankuchen CELJE

Z izrednim ponosom sporočamo, da smo postali dobitnik priznanja za NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO v Sloveniji za leto 2020!

V sredo 30.6.2021 se je del naše ekipe odpravil na poslovni sestanek na sedež podjetja DanKuchen, v Linz. Tam pa nas je čakalo zelo lepo presenečenje. Prejeli smo namreč priznanje za najboljši DanKuchen studio v Sloveniji za leto 2020 z več kot 300 prodanimi in uspešno zmontiranimi kuhinjami.

Imeli smo tudi to čast, da smo spoznali lastnike Avstrijskega studia DanKuchen Ansfelden, ki pa so dobili priznanje za najboljši DanKuchen studio med vsemi. V veliko veselje nam je bilo, da smo se lahko fotografirali skupaj kot 1. in 2. najboljši studio v Evropi ter si izmenjali razne ideje!

Zahvaljujemo se ekipi DanKuchen Avstrija za podeljeno priznanje ter ekipi Dankuchen Ansfelden za tako topel sprejem. Ogromna zahvala gre celotni naši ekipi od prodajalcev, dostavljalcev, monterjev, računovodstva in marketinške ekipe, saj je čisto vsak člen posebej pripomogel k skupnem uspehu.

Največja zahvala pa gre vam, drage naše stranke, za zaupanje in vsa priporočila.

Trudili se bomo, da bomo naziv najboljšega DanKuchen studia v Sloveniji obdržali tudi naslednja leta in da bomo postali še boljši!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.