NAJBOLJŠI STUDIO V SLOVENIJI za leto 2022!

NAJBOLJŠI STUDIO V SLOVENIJI za leto 2022! 2560 1706 Dankuchen CELJE

Že 3 leta zapored se lahko pohvalimo z nazivom NAJBOLJŠI DANKUCHEN STUDIO V SLOVENIJI!

V petek 14.4.2023 je celotna ekipa odšla na izobraževanje in spoznavanje novosti v matično podjetje v Linz, Avstrija. Tam pa nas je sama direktorica podjetja DanKuchen presenetila s tem izredno pomembnim priznanjem.

V letu 2022 smo uspešno načrtovali in zmontirali več kot 404 kuhinje!

VELIKA ZAHVALA GRE NAŠIM ZVESTIM STRANKAM!

Izredno smo veseli in s ponosom povemo, da imamo NAJBOLJŠE STRANKE! Zveste stranke, ki se vračajo že vrsto let in pripeljejo še ostale družinske člane in prijatelje. Stranke, ki so že del naše družine, s katerimi smo v stikih še dolgo po opravljeni montaži. Stranke, ki nas povabijo na kavico v svoje domove po končani renovaciji. Stranke, ki nam vsakodnevno narišejo nasmeh na obraz.

Brez vas prejem tega priznanja ne bi bil mogoč, saj nam vsak dan znova dajete novo energijo, ideje in dobro voljo. Veselimo se, da bomo super sodelovali še naprej in da se naslednje leto ponovno oglasimo s tako pomembno novico!

To je izjemno priznanje za nas, saj se vsakodnevno trudimo izpolniti želje in potrebe naših strank ter ustvariti unikatne kuhinjske rešitve, ki jih bodo naši kupci cenili in uživali v njihovi funkcionalnosti ter estetiki.

Od oblikovanja do izdelave, vsaka kuhinja, ki jo načrtujemo, je popolnoma prilagojena posameznemu kupcu. Verjamemo, da so kuhinje srce vsakega doma in zato se maksimalno potrudimo, da dosežemo popolno funkcionalnost in estetiko kuhinje. Pri nas boste našli najnovejše trende in inovativne rešitve, ki so vedno prilagojene najvišjim standardom kakovosti.

Sodelovanje z nami ne pomeni le nakupa kuhinje, ampak popolno izkušnjo, ki bo vaš dom spremenila v prostor, ki ga boste z veseljem pokazali svojim prijateljem in družini. Z veseljem vam bomo pomagali, da izberete pravo barvo, material in obliko, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam.

Tudi vi načrtujte svojo novo kuhinjo z NAJBOLJŠO EKIPO!

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.