Novost – 3D izris na domu

Novost – 3D izris na domu 1920 1080 Dankuchen CELJE
Izris kuhinje v 3D je najboljši način prikaza izbrane kuhinje v vašem prostoru. Da bo izris čim boljši približek temu, kako bo vaša kuhinja v resnici izgledala, je pomembno, da upoštevate vse dejavnike v prostoru, ki bodo vplivali na končno postavitev in podobo vaše kuhinje.

Kako se najbolje pripraviti na 3D izris in izmere kuhinje na domu?

Najprej si pripravite podroben oris prostora. Oris naj vsebuje natančne mere prostora. Pozicije sten, postavitev oken, vrat, radiatorjev, odtokov, priključkov za vodo, vtičnic in prezračevalnih lin. Pri stenah je pomembna dolžina, širina in višina, prav tako pa tudi material. Višina stene lahko vpliva na to ali boste imeli višje ali nižje kuhinjske omarice. Če je strop prenizek morda ne bo mogoče vgraditi v vašo kuhinjo omaric z odpiranjem na dvižni sistem. Poleg dimenzij oken je pomembno koliko so oddaljena od tal in kje v steni so pozicionirana. Prav tako je pomembno za vrata in radiatorje kje v prostoru se natančno nahajajo. Pri 3D izrisu vas bomo povprašali tudi o vrsti tal v kuhinji. Sploh pri novogradnjah lahko to precej vpliva na izmero, zaradi različnih višin, ki jih dosegajo različni materiali.

Prenova kuhinje ali povsem nova kuhinja?

Glede na to ali boste zamenjali svojo staro kuhinjo z novo ali kupujete kuhinjo za svoj dom, ki ga še gradite, se priprave na izris in izmero kuhinje na domu razlikujejo.

V prvem primeru, je postavitev ključnih elementov kuhinje že dokaj fiksno določena. Navadno se pomivalno korito, pomivalni stroj, štedilnik, pečica, napa in hladilnik vgradijo na mesta ali vsaj blizu mest, kjer so bili postavljeni prejšnji elementi.

Izmere položaja vtičnic, odtokov in odzračevalnih lin morajo biti zelo natančne, da ne bo ob vgradnji prihajalo do neprijetnih presenečenj. V kolikor ste ob zamenjavi kuhinje pripravljeni tudi na manjše gradbene posege; kolikor jih pač prostor dopušča, lahko vaša nova kuhinja popolnoma spremeni in poživi vaš prostor.

V primeru, da vaš dom še gradite in odtoki, vtičnice, vodovodni priključki in prezračevalna lina še niso dokončno določeni je priporočljivo, da izdelate 3D izris preden se lotite zaključnih del pri gradnji vaše kuhinje. Ob 3D izrisu vam bomo glede na kuhinjo, ki si jo boste izbrali natančno označili, kje potrebujete določene komponente.

Povejte nam svoje želje, mi pa vam jih bomo virtualno izpolnili!

Ob pripravi na 3D izris razmislite, kakšno kuhinjo si želite. Morda vam je bolj všeč visok sijaj ali matiran videz omaric. Bolj živahne barve ali bolj umirjeni toni. Ali želite samostojno ali vgradno mapo? Morda se boste odločili za samostoječi ali vgradni hladilnik, zamrzovalnik? Že ob 3D izrisu nam morate povedati ali boste imeli kuhališče na plin, kjer je potrebno razmisliti o dodatnem prostoru za plinsko dozo ali indukcijsko kuhališče, ki bo morda zahtevalo trifazni električni tok. Katera pozicija pečice vam je ljubša, na višini ali pri tleh? O natančnejši poziciji določenih ključnih elementov se bomo dogovorili ob 3D izrisu in dorekli pri izmeri na domu, saj je pri postavitvah potrebno upoštevati določene zakonitosti, ki so nam dobro poznane.

3D izris je prvi korak k naročilu vaše kuhinje. Vendar brez skrbi, preden bo vaše naročilo dokončno bomo izmero vaše kuhinje na domu opravili tudi mi. Tako bo vgradnja vaše nove kuhinje potekala brez neprijetnih presenečenj.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.