Utrinki z otvoritve prenovljenega studia

Utrinki z otvoritve prenovljenega studia 1920 1280 Dankuchen CELJE

V soboto 15. februarja ob 10. uri smo uradno otvorili naš prenovljeni studio Dankuchen Celje. Po enem tednu napornega dela, smo odprli naša vrata in vam pokazali kompletno prenovljen prostor z 9 novimi kuhinjami.

Naj z vami delimo nekaj utrinkov s sobotnega dopoldneva:

Obiskala nas je več sto glava množica. Vzdušje na otvoritvi je bilo res fenomenalno.

Kot predstavitev sistema BORA, je bila na voljo degustacija sveže pečenega šmorna z jabolčno čežano. Gostje so lahko v živo spremljali delovanje indukcijske plošče z integrirano napo.

Na aparatih BOSCH je razne dobrote pripravljal Jaka Mankoč, MasterChef Slovenije 2018. Na kuhalni plošči je pripravljal slastno rižoto s panceto in gobami, v pečici je pekel rogljičke z lešnikovo kremo, s pomočjo kuhinjskega robota BOSCH MUM pa je pripravil panna coto s svežim sadjem.

Pridružila se nam je tudi ekipa VAFL., ki je postregla s pregrešno dobrimi, sveže pečenimi vaflji. Obiskovalci so lahko izbirali med čokoladnimi in sadnimi prelivi ter raznimi posipi.

Za glasbeno poslastico je poskrbela vedno energična Nuša Derenda.

Glavna atrakcija pa so definitvno bili vsi novi modeli kuhinj, nove barvne kombinacije ter različne postavitve elementov.

Kot največji in najsodobnejši DanKuchen studio v Sloveniji, se vam iskreno zahvaljujemo za obisk, vse iskreno izrečene čestitke in vsa darila, ki smo jih prejeli ob otvoritvi.

Še enkrat, najlepša hvala!

ekipa Dankuchen Celje

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.