Pečice Amica

Pečice Amica 1920 1080 Dankuchen CELJE
odjetje Amica Group ima svoj sedež na Poljskem, kjer predstavlja sinonim za najbolj tehnološko naprednega proizvajalca visokokakovostnih kuhinjskih aparatov v tem delu Evrope. V zadnjih letih pa se podjetje uspešno širi tudi na tuje trge; trenutno delujejo v kar petdesetih državah sveta, med njimi je tudi Slovenija. Podjetje Amica Group sestoji iz štirih različnih blagovnih znamk (Amica, Gram, Hansa in CDA), vsaka izmed njih pa s svojimi izkušnjami in znanji prispeva k doseganju proizvodnje učinkovitih in modernih rešitev za potrebe vsake kuhinje. Podjetje s sedemdesetletno tradicijo je v tem času uspelo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne kupce, saj so zapriseženi k ustvarjanju nenehnih inovacij na področju iskanja rešitev pri uporabi kuhinjskih aparatov. Temu v prid pričajo tudi številne prestižne nagrade, ki so jih prejeli za svoje izdelke. Med njimi je bilo veliko nagrad prav za pečice, katere so osvojile gospodinjstva po celem svetu. V nadaljevanju zato predstavljamo nekaj različnih modelov pečic blagovne znamke Amica.

 

Pečice Amica IN, Amica FINE DESIGN in pečice Amica FUSION

Amica IN, Amica FINE DESIGN in Amica FUSION predstavljajo tri različne linije pečic proizvajalca Amica. Med seboj se razlikujejo v samem dizajnu ter določenih tehnoloških inovacijah.

Pri tem je vredno omeniti, da je v letu 2015 serija pečic Amica IN prevzela prestižno prvo nagrado Red Dot Design Award-a za najboljši dizajn kuhinjskih aparatov. Linija Amica IN pečic je v tem izboru tekmovala s kar pet tisoč drugimi izdelki. Od ostalih linij pečic se razlikuje v osvetljenem ročaju, ki nam pove kako vroča je pečica, s tem pa se izognemo nepotrebnim opeklinam. Razlikuje se tudi v tem, da ponuja širok razpon temperatur, od 30 pa do 280 stopinj. Prav zaradi nižjih temperatur oziroma funkcije SlowCooking, pečice Amica IN omogočajo pripravo zdrave hrane, kjer živila ne izgubijo svojih hranilnih snovi.  Pečica Amica IN ima že nastavljenih kar 37 programov pečenja. Tako lahko hitro pripravite obrok, ne da bi razmišljali o tem, kako dolgo ga je treba peči in kakšna temperatura ustreza vrsti in velikosti obroka. Pečice Amica IN nas ščitijo pred tem, da se pri odstavljanju ali vstavljanju pladnja v vročo pečico ne opečemo. To omogoča funkcija zaustavljanja, ki jo opravljajo stranski vodniki  v notranjosti pečice. Čiščenje pečic Amica IN je enostavno, saj Aqualytic sistem omogoča, da vlijemo samo pol litra vode na pladenj in vključimo sistem za odstranjevanje madežev. Rešitev je preprosta tudi zato, ker je notranjost pečice prevlečena z gladkim AquaRealEase emajlom.

Hitro predgrevanje

Liniji pečic Amica IN in Amica FINE DESIGN imata vgrajeno funkcijo za hitro predgrevanje, kar pomeni, da se pečica v zelo kratkem času segreje na želeno temperaturo.

Kroženje zraka

Vse linije pečic imajo vgrajeno ustrezno kroženje zraka z namenom, da je hrana povsod enakomerno pečena.

Varna temperatura steklenih vrat pečic v delovanju

Vse linije pečic Amica so opremljene s posebnim sistemom prezračevalnega kanala, ki v kombinaciji s hladilnim ventilatorjem zagotavlja neprekinjen pretok ohlajenega zraka med steklenimi ploščami. Nizka temperatura na zunanji strani vam omogoča, da pozorno opazujete obrok, ne da bi se pri tem opekli.

Nasveti za peko na vratih pečice

Vse linije pečic Amica imajo na notranji strani vrat pečice nasvete za peko. Torej stopinje in program peke za različne vrste mesa in rib.

 

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.