Kuhinja Silbermond – Prebold

 • dankuchen_celje_kuhinja_silbermond_prebold
 • dankuchen_celje_kuhinja_silbermond_prebold1

Silbermond – Prebold

Predstavljamo vam novo prefinjeno načrtovano in skrbno zmontirano kuhinjo v Preboldu. Osnovni elementi kuhinje so v beli barvi in visokem sijaju, kar ustvarja občutek svežine in prostornosti. Bela barva dodaja svetlost prostoru, hkrati pa poudarja moderno estetiko kuhinje. Posebno pozornost pritegne uporaba udarnega lesa EicheBurguess, ki skupaj z belo tvori čudovit kontrast. Leseni elementi dodajo toplino in naraven pridih, ki ustvarja prijetno vzdušje v kuhinji. Kuhinja je zasnovana s poudarkom na funkcionalnosti in praktičnosti. Velikost in prostornost prostora omogočata enostavno gibanje ter olajšata pripravo obrokov.

Materiali

Uporabljene barve

Burguessa Eiche

Burguessa Eiche

Anthrazit

Anthrazit

Fliederweiß

Fliederweiß

”Zelo smo zadovoljni!”

Integrirana napa

Stranka je izbrala indukcijsko ploščo z integrirano napo predvsem zaradi estetskega videza pa tudi zaradi praktične rešitve. Tako ni potrebe po veliki napi iz stropa, kar pomaga ustvariti čiste linije in prostorsko učinkovitost.

Čudovit kontrast

Tudi tu zasledimo velikokrat izbrano kombinacijo belih front, udarnega lesa in črnih ročajnih letvic za ravno pravšnjo popestritev izgleda. Celoten ‘look’ se dvigne na čisto nov nivo, a ne?

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.