Kuhinja Silbermond – Šmartno v Rožni dolini

 • dankuchen_celje_silbermond_smartno_kuhinja1
 • dankuchen_celje_silbermond_smartno_kuhinja2
 • dankuchen_celje_silbermond_smartno_kuhinja

Kuhinja Silbermond – Šmartno v Rožni dolini

Kuhinja v beli barvi s poudarkom na lesu je prefinjena in elegantna,  združuje minimalizem s toplino naravnega lesa. Bela barva ustvarja občutek prostornosti in čistoče, medtem ko leseni poudarki dodajajo teksturo in naravni dotik.

Materiali

Uporabljene barve

Sirus

Sirus

Burguessa Eiche

Burguessa Eiche

Polarweiß

Polarweiß

S strani stranke smo prejeli čudovito zahvalo, še posebej naš Miha.

”Iskrena hvala ekipi!”

Najprej se iskreno zahvaljujem za vse kar ste naredili za najino sanjsko kuhinjo. Ta ideja z leseno steno pri poševnini je izpadla top! Res moram priznati da je kuhinja nad mojimi pričakovanji, kvalitetna, lepa, funkcionalna, največja zahvala pa gre Vam osebno, da ste si vzeli čas in jo izrisali po najinih željah, podali svoje ideje, do katerih sama definitivno nebi znala priti. Kuhinja je prečudovita – zame sanjska!

”Vaš celoten ‘servis je TOP!”

Ves celotni “servis” ki ste ga naredili za naju je top!!! Od vsake podaje informacije, vsakega odgovorjenega maila na moja laična vprašanja in natančnih izrisov inštalacij, do ureditve termina za prevoz in montažo kuhinje. Moram pa še enkrat pohvaliti tudi monterja. Res je hitro, lepo, dovzetno in natančno zmontiral kuhinjo, v kateri do sedaj še nisem našla kakšne pomanjkljivosti.

”Še enkrat iskrena hvala celotni ekipi za sanjsko kuhinjo, ki jo z veseljem uporabljam vsak dan in se je dejansko še nisem nagledala.”

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.