Slavimo 10. obletnico DanKuchen Celje!

Slavimo 10. obletnico DanKuchen Celje! 1080 1080 Dankuchen CELJE

8.10. smo praznovali 10. ROJSTNI DAN!

Ponosni smo, da se lahko pohvalimo z dejstvom, da že desetletje skupaj z vami ustvarjamo čudovite projekte. Ves ta čas ste nam zaupali, nam namenjali lepe besede in nasmehe ter nam vlivali novo, pozitivno energijo. Spodbujali ste nas, da nabiramo nova znanja in odkrivamo nova področja.

Iskreno se vam, drage naše stranke, zahvaljujemo za vse!

V 10. letih se nam je zgodilo marsikaj, a naj omenimo le nekaj zanimivosti:
 • Če bi vse naše zmontirane kuhinje postavili element ob element v ravno vrsto, bi prišli iz Celja skoraj do Maribora!
 • Naš šef na leto naredi približno 20.000 kilometrov ob opravljanju izmer, naše 4 monterske ekipe pa skupaj kar 130.000 kilometrov. Če bi združili vse kilometre, bi lahko celo več kot 3x prevozili celoten obseg Zemlje!
 • Najdlje je pot naše monterje zanesla do Linza v Avstriji in otoka Korčula na Hrvaškem
 • Naš dostavljalec David je elemente kuhinje najvišje nosil tudi v 7. nadstropje v bloku brez dvigala.
 • Vsako leto za naše stranke skuhamo približno 2600 skodelic zares okusne kave. S tem bi lahko napolnili kar 500 litrski rezervoar.
 • Leta 2019 smo odšli na Teambuilding v Tolmin, kjer smo našega sodelavca spustili po vrvi pod prometnim mostom in nad močno deročo Sočo, ter ga na drugi strani povlekli nazaj.
 • Vsako leto se podamo na zaključni novoletni izlet (razen lansko leto zaradi situacije s Covid-19). Bili smo že na bizeljskem v Repnicah, v Zgornji Kungoti na Srcu med vinogradi pa v Polhovi jami pri Slapšak v okolici Laškega.
in zagotovo bi se še kaj našlo. 🙂

V soboto 8.10. pa smo imeli tudi pravo praznovanje!

Najprej so deževale čestitke ob praznovanju 10. obletnice celotni ekipi, še posebej pa naši šefici Andreji, kot ji sami radi rečemo. Od prijateljev, poslovnih partnerjev do naših že zadovoljnih strank pa tudi tistih, ki o kuhinji še razmišljajo.

Poleg pripravljenih prigrizkov in hladne pijače pa so gostje lahko v živo videli kako deluje BORA, indukcijska plošča z integrirano napo in tepan ter preizkusili sveže pečeno govedino z bukovimi ostrigarji.

Tako kot ob prejšnjem praznovanju, se nam je tudi tokrat pridružila ekipa VAFL. Poskrbeli so za odlične vaflje z različnimi prelivi in posipi, ki so bili pravi hit med otroki in tistimi mladimi po duši.

V centru pozornosti pa je bila čisto prva kuhinja v našem studiu, saj je v njej kuhal Miran Rudan! Pomagal mu je naš sodelavec Tomaž, ki je med drugim tudi basist v njegovem bendu. Prava ekipa sta bila! Ravioli pa so bili odlični.

Zagotovo pa ni manjkalo glasbene popestritve. Pridružili so se nam Darja Gajšek, Maraaya, Miran Rudan, Damjan Murko in Kvintet Dori. A zakaj tak izbor? Ker so vsi tudi naše zadovoljne stranke!

Dobili pa smo tudi čudovito in res veliko priznanje ob 10. obletnici s strani matičnega podjetja DanKuchen v Avstriji. Andreja se pa je ob tej priliki zahvalila še celotni ekipi za pravo timsko vzdušje skozi vseh 10 let. In seveda nismo pozabili na torto!

Zabavo so nadaljevali Kvintet Dori in ob tem se je marsikdo tudi zavrtel. Drugi so raje stopili na zrak in zabavo nadaljevali tam ali pa izkoristili priložnost in se fotografirali z nastopajočimi.

Bil je dogodek, ki se ga bomo še kar nekaj časa spominjali. Naših 10. let smo proslavili kot se šika!

Si tudi vi želite biti del našega mozaika zadovoljnih strank? Prijavite se na brezplačni 3D izris in skupaj bomo načrtovali kuhinjo vaših sanj.
Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.