VIP Dogodek in podelitev Brezplačne Kuhinje

VIP Dogodek in podelitev Brezplačne Kuhinje 2560 1707 Dankuchen CELJE

Vsi, ki so v mesecu maju kupili kuhinjo v okviru naše super akcije, so bili avtomatsko vključeni v žreb za brezplačno kuhinjo. Zato smo priredili VIP dogodek, da smo vse te stranke lahko tudi pogostili in z njimi poklepetali. Dogodek, ki se je odvijal v našem studiu, je bil zasnovan kot ekskluzivna priložnost za naše stranke in sledilce, da spoznajo ekipo in druge stranke ter se potegujejo za izjemno nagrado – brezplačno kuhinjo po lastnem izrisu.

Za hrano in pijačo je bilo odlično poskrbljeno, pri čemer je posebno vlogo odigrala znana TikTokerka Stela Food & Vajb, ki je pripravila sveže in inovativne prigrizke. Vrhunec kulinaričnega dela večera je bilo pečenje steakov na kuhališču BORA, kar je gostom ponudilo priložnost, da preizkusijo vrhunsko kuharsko tehnologijo v praksi.

Osrednji trenutek večera je bil žreb, v katerem smo izmed 41 sodelujočih udeležencev izžrebali srečneža, ki je prejel brezplačno kuhinjo po lastnem izrisu!

Čestitke gospodu Jožetu, ki je postal ponosni lastnik nove kuhinje, zasnovane popolnoma po njegovih željah. Veselje in navdušenje ob razkritju nagrajenca sta bila neizmerna, dogodek pa je s tem pridobil poseben čar.

Odziv na dogodek je bil izjemno pozitiven, kar se je pokazalo tako v številu udeležencev kot tudi v povpraševanju po naših storitvah. Veliko zanimanja je bilo za 3D izris kuhinje, kar nas navdaja z upanjem in optimizmom za prihodnost. Naš cilj je, da do konca leta izpeljemo še eno podobno akcijo, saj nas veseli, da lahko s svojimi dogodki osrečimo naše stranke in jim ponudimo nekaj resnično posebnega.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili del tega čudovitega dogodka in nam zaupate pri izbiri in oblikovanju vaših sanjskih kuhinj. Vaša podpora in zaupanje sta ključna za naš uspeh, zato se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vami.

 

Lep pozdrav,
Ekipa DanKuchen Celje

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.