Zakaj izbrati Boro – sistem za odvod pare s kuhalne plošče?

Zakaj izbrati Boro – sistem za odvod pare s kuhalne plošče? 1920 1080 Dankuchen CELJE

Blagovna znamka Bora že vrsto let razvija inovativne in sodobne rešitve za uporabo kuhinjske nape ter enostavnejše in prijetnejše kuhanje. Produkti v edinstvenem dizajnu zaobsegajo tehnologijo, ki omogoča, da se para in neprijetne vonjave ob kuhanju ne dvigujejo v zrak, temveč jih sistem izsesa neposredno iz kuhalne plošče oziroma iz loncev in ponev, s katerimi pripravljate obrok.
Gre za sistem za odvod pare s kuhalne plošče, ki združuje kombinacijo nape in kuhalne plošče, ki je lahko indukcijska ali steklokeramična. Napa, ki je vgrajena v kuhalno ploščo in zato bližje izvoru pare in neprijetnih vonjav, za izsesavanje zraka izkorišča prednosti križnega pretoka zraka, zato lahko doseže večji učinek. Križni pretok zraka je namreč bolj učinkovit od hitrosti dvigovanja pare, ki je običajna za navadne kuhinjske nape.

Zagotavljanje svežega zraka po vsej kuhinji

Prednost uporabe Bora sistema je v tem, da omogoča kuhanje na svežem zraku, pri čemer se neprijetne vonjave prav tako ne širijo po kuhinji in drugih prostorih. Izdelki namreč izsesajo neprijeten vonj in delce maščob direktno iz posod za kuhanje, zato se para niti ne dviga v zrak. Vgrajeni čistilci zraka in maščobni filtri iz legiranega jekla učinkovito odstranjujejo neprijetne vonjave.

Zelo tiho delovanje pri optimalni moči odvoda zraka

Običajne kuhinjske naprave so lahko precej glasne in s svojimi 70 decibeli glasnosti tudi moteče, saj so vgrajene na višini glave, zato se njihovo glasno delovanje še bolj sliši. Bora sistem pa je zelo tih, tudi pri optimalni moči odvoda zraka. Namestitev dodatnega ventilatorja ni potrebna, saj za izjemno tiho delovanje skrbi sodobna tehnologija z motorji in Bora Ecotube 3box stenske škatle, ki jih je mogoče vgraditi v kuhinjski element.

Prost pogled brez nape v višini glave

Običajne kuhinjske nape so vgrajene ravno v višini glave, zato se izogibate robovom in vogalom, da se ne bi udarili, in tako kuhate bolj sključeno in ste nenehno pozorni na kuhinjski element pri glavi. Običajne kuhinjske nape prav tako zastirajo pogled že zaradi namestitve in tudi zato, ker se iz loncev in ponev dviga para, zato se morate odmikati. Če nosite očala, pa vam para zamegljuje stekla. Edinstven sistem Bora pa odpravlja vse te omejitve, ki so stalnica pri običajnih kuhinjskih napah.

Preprosto čiščenje in vzdrževanje

Čiščenje običajnih kuhinjskih nap je lahko zelo zamudno in zahtevno opravilo, še posebej, če se na napi nabirajo trdovratni maščobni delci. Bora kuhalna plošča pa je izjemno preprosta za čiščenje in vzdrževanje, saj lahko vse tri komponente enostavno demontirate brez uporabe orodja in jih date kar v pomivalni stroj.

Učinkovitost delovanja s sistemom kanalov izpušnega zraka

Odvodi kuhalne plošče Bora nudijo visoko učinkovitost, pri čemer tehnologija hitrosti pretoka zraka in tehnologija motorjev omogočata optimalno raven čistosti zraka v višini glave. Za to poskrbi tudi prilagojen Ecotube sistem kanalov izpušnega zraka, ki ga je mogoče montirati kamorkoli, saj uporablja poseben koncept tesnjenja brez lepljenja. Vgrajen je tudi energijsko varčen ventilator z EC tehnologijo motorjev, ki zagotavlja visoko učinkovitost delovanja sistema.

Sistem, ki se prilagaja vsem arhitekturam kuhinj

Bora sistem za odvod pare s kuhalne plošče je mogoče namestiti v vse vrste kuhinj, tako v standardne kuhinjske enote kot v kuhinjske otoke. Bora sistem v manjših kuhinjah nudi več prostora za kabinetne omarice nad kuhališčem, na kuhalnih otokih pa odpravlja omejitve s klasičnimi kuhinjskimi napami. Prva tako je mogoče sistem namestiti pred okni v prostoru in pod strešinami. Izbirate lahko med različnimi modeli izdelkov, kot je Bora Professional, Bora Basic, Bora Pure in X Pure ter Bora Classic.

Vgradnja in priklop kuhinjskega sistema Bora

Ob naročilu kuhinje iz našega prodajne ponudbe vam nudimo strokovno svetovanje in 3D izris nove kuhinje z vsemi gospodinjskimi aparati. Če se boste odločili za Bora sistem, vam ga bomo ob nakupu kuhinje tudi brezplačno vgradili v kuhinjski element in priklopili. Sicer pa lahko Bora kuhalno ploščo z odvodom pare preizkusite tudi prenovljenem studiu Dankuchen v Celju.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.