Kuhinja Silbermond – Adrijanci

 • Reference DAN (3)
 • Reference DAN (5)
 • Reference DAN (4)

Kuhinja Silbermond – Adrijanci

Za družinsko kuhinjo v beli sijaj barvi smo načrtovali črn pult in lesene stenske obloge, kar ustvari toplo in domače vzdušje. Leseni dodatki dajejo kuhinji pristen občutek in jo povežejo z naravo. Poleg tega smo stranki prilagodili tudi jedilno mizo in kotni regal v jedilnici, ki ustvarita udobno in funkcionalno okolje za družinske obroke. Na slikah je opaziti, kako družina že uživa v prijetnem vzdušju svoje nove kuhinje.

Stranka pa nam je poslala tudi svojo zahvalo: ”Danes sem z mojo predrago družino cel dan preiskušala kuhinjo na vse možne načine. Vsi so z mano vred zelo navdušeni in zadovoljni z novo moderno kuhinjo, ki ste jo naredili za mene.
Še enkrat hvala.”

Materiali

Uporabljene barve

Quarz

Quarz

Burguessa Eiche

Burguessa Eiche

Fliederweiß

Fliederweiß

”Miha, iskrena hvala!”

Jedilnica

Poleg kuhinje smo stranki prilagodili tudi jedilno mizo v enakem dekorju, kar zagotavlja estetsko usklajenost v celotnem prostoru. Kotni element za jedilnico pa je dodatno izkoristil prostor ter omogočil udobno in funkcionalno postavitev za družinske obroke in sproščeno druženje.

Bora

Za brezskrbno kuhanje brez neprijetnih vonjav pa poskrbi indukcijska plošča znamke Bora, ki ima vgrajeno tudi napo. Ne samo, da izgleda elegantno, prav tako omogoča čiščenje zraka s pomočjo ogljenega filtra in še dodatno popestri izgled kuhinje.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.