Kuhinja Silbermond – Brežice

 • Reference DAN
 • Reference DAN (1)
 • Reference DAN (2)

Kuhinja Silbermond – Brežice

Kuhinja, ki smo jo ustvarili za našo stranko, je prostorna in elegantna. Glavni toni kuhinje so antracit, ki dajejo sodoben in prefinjen videz, in leseni dodatki, ki dodajo toplino in naravni pridih. Leseni elementi so prisotni na pultu, stenskih oblogah ter nekaj dodatnih elementih, kar ustvarja harmonično in uravnoteženo atmosfero. Okrasne letvice poživijo celoten izgled kuhinje, dodajajo teksturo ter subtilen, a privlačen vizualni interes. Šank, ki je del kuhinjskega otoka, omogoča udobno zajtrkovanje ali sproščeno druženje ob pitju kave, kar dopolnjuje funkcionalnost in družabnost prostora.

Materiali

Uporabljene barve

Sirus

Sirus

Asteiche

Asteiche

Anthrazit

Anthrazit

”Čudovita je!”

Okrasne letvice

Okrasne letvice so trenutno zelo v trendu in dodajajo poseben vizualni element v kuhinji. S svojim izgledom ustvarjajo zanimiv kontrast med različnimi barvami in teksturami ter kuhinji dodajo sodoben in premišljen dizajn, ki pritegne pozornost vsakega, ki pride na obisk.

Šank

Odličen prostor za hiter jutranji zajtrk, popoldansko kavico ali enostavno večerjo v dvoje. Prav tako pa super popestritev izgleda kuhinje.

Prijava na novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o vseh akcijah, novostih in dogodkih v DanKüchen Celje.

  Lokacija

  Teharska cesta 4,
  3000 Celje

  Odpiralni čas

  pon- pet: 9:00 – 19:00
  Sobota: 9:00 – 13:00
  Nedelja: zaprto

  © ctrl.media | Jurij Križnik s.p,.| Vse pravice pridržane.